nånstans där så blev jag den jag är nu

Jag vill inte riktigt att det ska ta slut. Normalt sett är jag motståndare till söndagsångest, men ikväll sitter den djupt. Det blir säkert kanon bara man kommer till jobbet i morgon, men nu känns det som att den här semestern aldrig borde få ta slut. Så mycket man hunnit uppleva, så många klocklösa, spontana, lyckliga dagar. Vi har utvecklats mycket den här månaden, jag, livet och fina.

Nu är det väl dags. Dags att försöka minnas alla kvällen-innan-jobb-rutiner och dags att ta sig samman. Några timmars häng i soffan innan vi ställer klockan på tidigt i morgon och officiellt går av semestern. Dags att börja räkna ner till julledigheten? Jag känner mig vuxen.

Bilder från Funny Day Safari på Koh Samui..

Pages:

En kommentar till “nånstans där så blev jag den jag är nu”

  1. sv. Tack sara!! :D

    gillar bilderna från din resa! jättefina :)

Lämna en kommentar