monday morning

Det är nästan skrattretande hur typiskt måndag-aktig den här måndagsmorgonen är, haha. Det är dimmigt, grått och regnigt utanför fönstret, kroppen protesterar över att behöva vara vaken och semestern är officiellt slut. Dags att börja längta efter fredagen igen ;)

Det ska bli lite skönt med rutiner och vardag igen, och jag gillar ju faktiskt hösten. Åtminstone början av den, med alla vackra färger och när man får sitta inne och mysa med te och tända ljus och klä sig i mysiga kläder. Det låter fint i teorin i alla fall, visst? Bjuder på ett par semesterbilder, tänker klamra mig fast vid minnena så länge det går…


Palm utanför bungalo’n på Koh Tao


Sairee beach at night


Balkongmys på Koh Tao

Pages:

En kommentar till “monday morning”

  1. Therese/zill skriver:

    Sv: Mmm, och man vill ju inte bara skriva ”fint/kul/bra skrivet” eller så heller… Eller jag vill inte det iaf…
    Det går bra på jobbet (lätt att säga efter en dag, haha!) men nu är det ju inte så mycket barn ännu… Nästa vecka lär väl bli värre :P

Lämna en kommentar