livstecken

Bloggen dog en stund här. Har så mycket att skriva om egentligen, sådär så det bara bubblar. Men när bubblar man för mycket? Hänger ni med? Jag är ganska trött. Det har varit en bubblig helg.

Igår var vi i Barkarby. Gick i mysiga butiker, kikade på Outlet:en och shoppade loss på IKEA. Åt gott och glassade i solen. Idag har vi fixat och donat här hemma. Jag har rensat garderober och förråd och klädkammare, slängt, sorterat och packat undan. Fint blire! Sovrummet har fått fina bruna sammetsgardiner. Mys! I morgon ska jag shoppa en pilatesboll och sen ska jag fortsätta städa och fixa. Nu ska jag krypa ner i min härliga säng i mitt mysiga sovrum med fina gardiner :) Nattinatt!

Pages:

2 kommentarer till “livstecken”

  1. Emilia skriver:

    Inte bara jag som shoppat idag alltså :) Hittade du mycket fint vännen??

    Kramkram

  2. Dessa är helt ljuvliga!! Fantastiska färger!

Lämna en kommentar