hemma är helt okej

Jag är hemma från några av de mest fantastiska veckorna i mitt liv. Har fått uppleva så mycket och se så mycket fantastiskt och har fått utmana mig själv flera gånger om. En utvecklande semester helt klart. Dagarna på Koh Samui var underbara, och vi önskade att vi hade haft mer tid på Koh Tao men det dygnet vi spenderade där var som en dröm. Dit ska vi tillbaka! Jag snorklade för första gången i mitt liv och ville verkligen inte gå upp ur vattnet. Det var som att simma i ett akvarium, helt sjukt. Behöver väl knappast säga att det var underbart att flyta runt bland fiskarna och korallerna och samtidigt få hålla sin kärlek i handen?

Oh my gosh.

Har börjat redigera bilder, får göra det i omgångar tror jag. Många! Nu har vi några dagar att andas och semestra här hemma innan det är dags för jobb igen. Vi trodde på regn, så nu har vi hyrt 6 filmer och laddat för mys – men nu skiner solen. Ska mysa ändå. Det är liiite skönt att vara hemma, men jag längtar redan tillbaka.


Starbucks på Arlanda innan flyget

 
På väg


Framme, underbara poolen och huset.


Stranden i byn


Happy


Strandhundar och lite restaurang

 

Pages:

En kommentar till “hemma är helt okej”

  1. Emilia skriver:

    Åååh vad jag är avis på er som fått komma till underbara Thailand :) Ni ser ut att ha haft det sååå bra!!!

    Kramkram vännen

Lämna en kommentar