cruisin’

Väskan är packad. Inte full dock, måste ju får plats med lite taxfree-shopping, hehe. Ska bli trevligt med planeringsdag på jobbet först, ska planera upp höstens verksamhet och skriva nya mål och vid 16 åker vi in till Slussen. Det blir nog hur mysigt som helst. Ikväll äter vi trerätters och njuter och i morgon har vi konferensrum bokat så vi kan fortsätta jobba. På eftermiddagen har vi fått en hel massa fritid så vi kan bada, sola och spa-njuta om vi vill, shoppa eller bara hänga. Underbart! Känns som en enda lång helg.

För övrigt känns det toppen att regnet prickat in den perfekta dagen – dagen då vi inte behöver utrusta 14 barn med galonisar och stövlar och stå på gården och tycka synd om oss själva i allt det blöta. Idag får det gärna fortsätta regna ett tag, för jag ska vara inomhus hela dagen. Wiho.

Pages:

Lämna en kommentar