vanilla twilight

Sommardagar, vad härligt det är. Efter idag är det bara en vecka kvar till den efterlängtade semestern. Prat om semestern kan väl vara det mest uttjatade just nu? Men det ska ju bli så härligt! Vi har inte alls många barn på jobbet de här veckorna innan vi stänger (har stägt v 28-30) så det är lugnt och skönt och vi hinner städa, tvätta och fixa inför avdelningsbytena efter sommaren. Bra skit.

Äntligen fredag också. Idag blir det matshopping i Jakobsberg och förberedelser inför helgen. Lata dagar på stranden står på schemat. Behöver nog grunda lite inför Thailand, haha… Eventuellt hakar vi på en picknick på Djurgården i morgon och kanske åker vi och kikar på RedBull Flugtag  på söndag. We’ll see :) Now I’m off to work, ciao ciao!

Pages:

2 kommentarer till “vanilla twilight”

 1. Emilia skriver:

  Gud vad härligt med semester snart o framför allt THAILAND!! :)
  Hur ser er rutt ut? :) Tell me!!!

  KRAM

 2. Linda skriver:

  Hoppas du haft en skön dag.
  Härliga bilder.

Lämna en kommentar