the blues

Lite tandläkarväder här, hoppas på lite regn senare så att luften blir lite lättare. Det var svettigt på morgonrundan idag! Om 5 dagar åker jag till värme och fuktig luft helt frivilligt, så det här är väl bra för att vänja sig :p Igår kväll byggde vi på semesterkänslan med lite rosé/kall öl på balkongen, det var underbart att sitta där och njuta av sällskapet och den ljumma vinden. K ä r l e k .

Res-planeringen är i full gång, jag ska strax fixa lunch och sen tuffa in till stan för att fixa lite ärenden. Har en skum känsla i kroppen, det är förmodligen resfeber blandat med känslan av att det inte är på riktigt. Det känns fortfarande helt overkligt att vi ska iväg. Ska bli spännande att se hur man blir när man fattar att det är på riktigt :p

Pages:

2 kommentarer till “the blues”

 1. Ida skriver:

  Jag väntar också på regn men det verkar omöjligt just här. Det skulle vara skönt eftersom att det är så himla kvavt. Gillar verkligen bilden på stenarna. Hoppas verkligen att du
  får en helt underbar semester. Kram.

 2. Emilia skriver:

  Oj vad du är duktig med träningen nu vännen :) Avis på dig!!

  O snart åker ni!!!!!!!! wiiie! Kommer du blogga därifrån eller blir det semester från allt??

  KRAM

Lämna en kommentar