S E M E S T E R

Det var med ganska lätta steg jag gick från jobbet strax efter klockan 15 igår. Vi var fyra vuxna som firade semester med de sex barn som varit närvarande de sista dagarna. Jag hade gått och köpt jordgubbar på förmiddagen. Gissa om barnen var lättflörtade när jag väckte dom efter vilan och sa att vi skulle äta jordgubbar och glass till mellis… ”Glass”!

Semester! Jag och älsklingen firade med gottigheter tills vi somnade till en film i soffan. I morse firade vi igen, klockan ringde 06:40 – dags att sortera tvätt! Klockan 7 hade vi tvättstugan och när vi hade laddat maskinerna tog vi  en timmas powerwalk i spåret och när vi kom hem blev det mer tvätt och sen genomförde vi veckans styrketräningsutmaning. Idag var dag ett, sex dagar kvar…


Summer cider – gooott!


Hemmagjord ishink signerad min egen Myc Gyver :)


Delux.

 

Pages:

Lämna en kommentar