Drömsemestern continues

Vi är tillbaka i byn efter ett par dagars shopping i Hua Hin. Vi bodde på två olika hotell, shoppade en hel massa på nattmarknaden, var på Starbucks ett par gånger om dagen, åt massa thaimat, var på fiskspa och åt romantisk middag vid vattnet. Lovely. Tågresan dit och hem var en upplevelse, vet inte ens hur man ska beskriva det. Galet!

Idag har vi haft det lugnt, varit nere på stranden och gått en lång promenad. När vi gått cirkus en halvtimma kom regnet, blev lite blött :p Vände och gick till restaurangen på stranden och hämtade med oss mat till huset, fried rice och vitlöksbröd. Yummie :) Idag har vi bokat resa till Koh Samui också, vi sticker i morgon och kommer tillbaka framåt fredag tror vi. Ska bli härligt :) Hoppas alla hemma mår bra! Tjingeling!

Pages:

En kommentar till “Drömsemestern continues”

  1. nelly skriver:

    sv: tackv ska du ha! :) kramar

Lämna en kommentar