det betyder bara att jag lever

Här är det tyst. I det riktiga livet lever jag rövare och mår bättre än nånsin. Hur kan man annat? 5 arbetsdagar kvar till semester, sol och värme, 12 dagar kvar till Thailand, en fantastisk helg bakom ryggen. R e s u m é :

Fredag: Slutade någorlunda tidigt på jobbet, åkte till Jakobsberg och handlade myyycket mat. Hyrde Alice i Underlandet och hade mys med min babe
Lördag: Vaknade tidigt, studsade ur sängen och donade finfin pastasallad och fyllde kylväskan med kylklampar och massa gott. Vi låg fyra, fem timmar på stranden och njöt i solen. På eftermiddagen cyklade vi hem, stylade om oss, fixade ciabatta med salami och mozzarella och åkte på picknick på Djurgården med Almira och Patrik, Uffe och några till. När solen försvann gick vi in till stan och satte oss på T.G.I. Fridays och beställde in goda mojitos och lite andra smarriga drinkar. Underbar kväll!
Söndag: Packade den däringa kylväskan igen, kletade in oss i Hawaiian Tropic och cyklade ner till stranden för ytterligare en underbar dag. Vi låg på gräsmattan först, men efter en promenad längs stranden och ett dopp (för Daniel, jag bangade) så flyttade vi oss till sanden, precis intill vattnet. Lovely. Nu är kroppen färggladare och förhoppningsvis något mer beredd på den thailändska solen. Det har i alla fall varit helt underbart att njuta på en filt med min grabb hela helgen. Har läst och löst korsord, fikat och kramats och känt mig hur avslappnad som helst.

Nu åker jag strax till jobbet. Vi har 9 barn i hela huset varav 4 är mina. I eftermiddag blir det powerwalk med världens finaste Elin. Mitt liv är det bästa!


Happy happy!


Min fina grabb


En söt palm


Lite Stockholm


Fredag hela veckan, tack.


Jag och sötaste Almiran på TGIF

Pages:

En kommentar till “det betyder bara att jag lever”

  1. Emilia skriver:

    Åh vilka härliga bilder vännen, sommar på höög nivå :)

    Så avis på Thailand, Koh Samui är galet fint :)Pappa var i Huahin i vintras, är fint där med :)
    Ska ni nått till Bangkok med?
    Kramis

Lämna en kommentar