shot through the heart

Jag har pyttelite ont i armen. Igår var vi vid Slussen och fick första Twinrix-sprutan inför resan. I morgon är det bara en månad kvar. 4 veckor på lördag. Iiih. Dags att koppla på resfebern snart kanske? Igår gjorde armen ganska ont, och jag hade känt mig hängig hela dagen, så för första gången hoppade jag faktiskt simningen och åkte hem och hade tisdagsmys med älsklingen i stället. Förlåt mig för mina synder! Idag mår jag tipptopp igen, och är lite extra taggad att klampa runt i spåret ikväll.

Hoppas vädret håller i sig, solen gör gott i själen. I morgon är det bara en vecka kvar till the birthday och kalaset hejsan. Då behöver vi hjälp av vädergudarna, för det blir svårt att få plats med all släkt och vänner inomhus. Hoppsan. Kan hända att jag missade att ta med det i beräkningen när jag skickade ut inbjudningarna. Men oavsett väder ska det bli galet roligt!

5 jobbdagar kvar…

Pages:

En kommentar till “shot through the heart”

  1. Emilia skriver:

    Åh shit vad härligt med thailandsresa!!! Inte liiiiiite avis, nej nej ;)

    Duktig du är med motionen med :) Vet du?! Jag sprang 2,5 km igår, för första gången i heeela mitt liv (pinsamt, men sant). Gissa om jag var stolt??! :)
    KRAAM

Lämna en kommentar