jag lever för kicken, precis som du

Jag gillar att jogga. Haha, det är ju något jag aldrig trodde att jag skulle säga. Idag har jag flåsat mig runt 4,2 km. Har aldrig kunnat pressa mig själv att fortsätta när jag är trött och har tyckt att jogging är döden, så nu vet jag inte var viljan kommer ifrån, styrkan som får mig att fortsätta och fortsätta. Välkomnar i alla fall den där viljan med öppna armar, det är en sån jäkla kick! Längtar redan till nästa pass.

Nu är det bara 2 jobbdagar kvar. Hela livet känns fantastiskt :D

 
Det finns ingen mer passande bild ikväll!

Pages:

2 kommentarer till “jag lever för kicken, precis som du”

  1. Emilia skriver:

    Wow Sara :) du är bäst!! Jag var så stolt härom dan när jag klarade 2,5 ;) hihi!

    Visst har jag ett sommmarjobb att hoppa på, men inte förens v 29. Jag o Rikard ska vara lediga tre veckor i juli tillsammans. Så det är nu jag är i akut behov av jobb…

    Kramkram

  2. Amanda skriver:

    Gud vilken härlig bild!

Lämna en kommentar