I pack my case

Dagen jag väntat på är här :D Kl 13:15 tuffar tåget ner mot Skövde med mig och älsklingen. Det ska bli en härlig helg med både födelsedagsfirande och midsommar, hundbus och familjemys och sol. Happy happy! Dessutom har jag lyckats nå ett gäng delmål och är himla nöjd och stolt. Min dag har börjat kanon och jag tror att det kommer fortsätta så. Helst hela helgen. Nu kör vi!

Pages:

5 kommentarer till “I pack my case”

 1. Annamalin skriver:

  Åh tack! Det här var också en mycket härlig bild :D

 2. Emilia skriver:

  Ja det ska bli roligt :)

  Hur har du det nu när du är hemma? Tror inte jag har möjlighet att komma på kalaset, men har du tid o ses nått annars? Ta en fika eller en lunch eller nått? :)
  Kramkram

 3. Sandra skriver:

  Kikar in här ibland. -Älskar att se dina fotografier <3

  Hopps du får en fin resa, och en mysig midsommar då! :0)

 4. SV: Tack :D din header är jättefin!

 5. Ida skriver:

  ha det bäst! många kramar.

Lämna en kommentar