fredag 18/6 2010

Jag fortsätter räkna ner. Det är skönt att ha midsommar som ett delmål på väg mot det stora – semestern. 3 jobbdagar kvar.

Jag har en finfin helg på gång. Ikväll blir det matshopping på Coop med sambogos, promenad och fredagsmys, det går inte att göra fel där. I morrn ska jag och fina Elan tuta och köra hennes lilla bil ner till Kungsör där vi ska köpa vigselring (eller, Elan ska köpa ring, jag ska titta på och drömma :p) och sen kör vi ner förbi Eskilstuna och letar upp Lager 157. Om jag längtar? Hell yeah! Men nu jobb, hoppas ungarna har lika mycket fredagskänslor som jag ;)


Det blir mycket blommor i den här bloggen alltså…

Pages:

5 kommentarer till “fredag 18/6 2010”

 1. Tack ! :)

  Ja, det kommer att komma upp mer snart :)

  Gillar den här bilden, ljuset är jättefint !

 2. Petra skriver:

  Tack för din kommentar :)Absolut jag håller med dig och jag har heller inte
  bloggen som jobb och jag kan inte riktigt förstå att man kan ha det.

  Jättefin blogg du har och du tar jättefina bilder förresten :)

 3. malin skriver:

  fiiint!

 4. Junitjej skriver:

  Vilken underbar bild!
  Ha en skön sommar!

 5. Ida skriver:

  jag räknar också nätter, fem kvar, sen får vi en finfin semester tillsammans! :)

Lämna en kommentar