efter slask och is och snö fanns plötsligt nåt att leva för

Vad fantastiskt det är med sommarvärme :) Man måste ju säga att jag verkligen valt rätt yrke, speciellt såna här dagar. Men det är vi värda efter vintern som varit ;)

Jag håller på och planerar 25-årskalas. Var rädd att många inte skulle kunna komma, fyller ju dagen före midsommarafton och det är svårt att konkurrera med. Men nu när sista dagen för ”anmälan” varit kan jag se att jag hade fel :p De flesta jag bjudit kommer, plus några till, så det blir ett större kalas än jag trodde. Rooligt! Det blir en del av vår lilla släkt och de närmaste vännerna, en nätt skara på nästan 30 personer (!) Åh vad jag är glad! Hoppas att det inte ska bli jobbigt för mamsen och pappsen, det är ju jag som är kalasälskaren i vår familj. Men hoppas det blir bra :)

Nu är det dags att hoppa i nån somrig outfit och åka till jobbet. Det blir en härlig utedag idag också, tror jag bestämt :) Ciao!

Pages:

Lämna en kommentar