tgif

Härliga fredag :) Jag jobbar bara till 15:30, sen blir det en sväng till Ringen och Hemköp och sen hit för hundpromenader, grill och fredagsmys. Jippi! Vi hade tänkt bo i vår egen lägenhet i helgen, promenera vid vattnet och mysa, men det ska regna, så vi stannar här. Här finns stor TV och många filmkanaler :p Dessutom finns en grill! Den kommer vi använda flitigt… Grillidill! Ska åka över och hämta lite mer kläder och min älskade kamera och sådär bara.

Relaxsimningen igår var inte så slö som jag trodde, så det blev ett bra pass. Känns gött i kroppen idag. Go Sara! Taggad för jobb nu. Hejssvejs!

Pages:

2 kommentarer till “tgif”

 1. Emilia skriver:

  Tack :)
  Vi ska till Thai house är det tänkt, får nog åka snart för det börjar kurra i magen :)

  Hur är det med dig annars vännen?
  Kramisar

 2. junitjej skriver:

  Kanonfin bild!

Lämna en kommentar