när sommaren kommer

Wow, vilken helg. Vi har grillat, glassat och myst och tagit hand om varandra en massa. Välbehövligt som tusan. I fredags fotade jag med Almira hela dagen, första bilderna ligger uppe nu. Hon tog ett helt gäng bilder på mig också, var väldigt ovant att så framför kameran, men det var roligt. Kanske kan visa några här :)
Igår var vi i Jakobsberg och grejade nya glajjor (glasögon på svenska) till Daniel, det blir fint. En ny kille ;) Vi åt glass på torget i sommarsolen, åkte hem och gick långpromenad med hundarna och sen var det dags att tända grillen igen. Lovely.

Idag möttes jag och Elan vid t-centralen, under molnen. Därifrån knatade vi i power-takt ut till Djurgården, och gick sen hela Djurgården runt innan vi skiljdes åt tillbaka vid t-centralen igen. 2h promenad och drygt 12 km blev det. Alldeles alldeles underbart.

Nu är jag riktigt taggad för jobb i veckan. Fredag är det dags att tuffa neråt Skövde igen, så jag hoppas att veckan går fort :)

Pages:

Lämna en kommentar