sista april 2010

Det är redan valborg. Jag stänger på jobbet ikväll, så vi får se när barnen går hem, men sen blir det grill och mys med älsklingen och svärföräldrarna. Det blir förmodligen hur bra som helst. Jäkla fort tiden går bara!

Igår besökte jag nog 293 butiker i Stockholm city. Fyndade bland annat ett par grymma löparskor för halva priset. Nöööjd! Älskar mina gamla adidas, men nu blir dom förpassade till jobbet. Nu ska jag kuta runt i ett par Adidas Ozone istället, finfint!

Annars så har mina frön börjat gro. Jag är så glad! Ska ta bilder i helgen. Måste lösa space på min disk bara, den är full som en kastrull! Time for work. So long!

Pages:

2 kommentarer till “sista april 2010”

  1. Precis som du skriver så vill man oftast ha sådant man själv inte har :) Tack för dina fina ord förresten, det värmer :)

    Hoppas det är fint med dig!

  2. sv: tackar..

    Fin bild och riktigt härlig header =)

Lämna en kommentar