påsk!

Åh vad det var skönt att få ligga kvar i sängen när älsklingen gick upp vid 5 i morse :) Har ätit en lång härlig frukost och ska strax dona mig i ordning för att åka och handla lite. Idag ska jag fixa och dona en del, packa väskan och städa så att det är fint här när vi kommer hem. Daniel slutar vid lunch förhoppningsvis, då blir det sushi och klockan 17:07 tuffar vi ner mot Skövde och påskfirande med la familia :)

Hinner jag idag så kommer ett par bilder på goa Folke här också :) Tjingalong!

Pages:

2 kommentarer till “påsk!”

  1. D A H L È N skriver:

    gud va vackert! Jag brukar inte göra reklam men dessa bilder skulle passa så bra
    i tävlingen på min blogg. är du intresserad av en reflexskärm 60cm silver/vit så
    tycker jag du ska anmäla nån av dessa, de är sjukt vackra!

  2. Emilia skriver:

    GLAD PÅSK vännen :) Kraaam

Lämna en kommentar