don’t want it to end

Uff, jag har haft en så underbar helg! Vi hittade så mycket fint i Barkarby igår, så nästa helg kommer balkongen att bli såååå fin! Jag ska skapa mig en liten örtträdgård och pilla med växter och göra fint :)

Solen dök upp idag till slut, så jag och älsklingen tog oss ut i motionsspåret. Så nu har jag invigt löparstället jag köpte på mellandagsrean, bra skit! Annars har jag fixat och donat i klädkammaren, packat ner alla vinterkläder och hängt fram vårjackorna, så nu får det gärna bli lite varmare.

I morgon ska jag på föreläsning efter jobbet. Inte så sugen, speciellt inte som det betyder att min arbetsdag blir låååååååååång. 8-21 är det som gäller, med en liten paus mellan riktiga jobbet och föreläsningen. På tisdag har vi personalmöte (på min tidiga dag, aaaargh!) så då blir det jobb 7:30-18:30 och på onsdag stänger jag. Kul vecka, huh? Pepp pepp!


Vägg i Folkes rum. Gotta love it!

Pages:

En kommentar till “don’t want it to end”

  1. Emilia skriver:

    Vilka härliga vårbilder här på bloggen vännen :) Så härliga att se!!

    Ja vore superkul att ses snart!! Vill gärna komma på kalas (såklart) :) men vet inte just nu om jag kan eller inte, vi har lite halvplaner för midsommar men inget bestämt ännu…

    Peppkramar för dina långa dagar!!
    och en vanlig kram också! :)

Lämna en kommentar