springfeelings you know!

Det är vår i luften, jag är säker på det nu. Sara-energin har börjat hitta tillbaka, motivationen och lusten att göra annat än att däcka i soffan när man kommer hem. Lycka och fjärilar i magen. Nog är det vårkänslor alltid!
Igår fick jag krama på Monikas lilla Drutten. En tre veckor gammal tjej med massa mörkt hår på huvudet. Snacka om att moderskänslorna steg till helt nya grader! Hon låg och sov på min mage och jag ville aldrig gå därifrån. Nu vill jag ha egna!

Igår blev jag ovän med SJ. Som så många andra den senaste månaden. Dom ringde och talade om att mitt tåg tillbaka till Stockholm på söndag var inställt. Jag satt över en timma i telefonkö för att få boka om biljetten, sen kunde jag andas ut. Nu är den ju på väg, helgen jag längtat efter. En hel helg hemma hos mamma, pappa och hundarna. Sambon får jag lämna i storstan den här gången, men om bara tre veckor är det påsk och då får han följa med :)

I helgen blir det alltså ingen cupcakefriday. Synd, för det är världens bästa fredagstradition!

Pages:

En kommentar till “springfeelings you know!”

  1. Visst är den somrig och fin :D Jag köpte den på Indiska förra sommaren, så den finns tyvärr inte kvar :) Hoppas du har det fint!

Lämna en kommentar