sara-dag i stockholm

Idag är dagen! Idag kommer min underbara Sara hit och hälsar på :) Solen skiner utanför fönstret, det är lite lagom kallt och jag är strålande glad. Sara och jag träffades för första gången när vi började 7:an på Stöpenskolan. Det är typ 10 år sen, helt sjukt. Härligt att ha kvar vänner från den tiden :) Vi har gjort mycket roligt tillsammans. Jag kommer alltid att stå i tacksamhetsskuld till Sara, för om hon inte tagit med mig till kåren den där höstkvällen 2004 så hade jag aldrig träffat min prins. Jag gjorde faktiskt en snäll grej mot Sara också när vi gick i 8:an och hade dansdag på idrotten. Då styrde jag killen som hon var kär i tillbaka i ringen så att hon fick dansa med honom en extra gång. Nu har dom varit tillsammans i typ 6 år. Det var dock inte min förtjänst, det dröjde ju några år efter den där dansen, men det är en kul grej i alla fall.

Hur som helst, nu ska jag dona mig klart och åka och möta Sara vid Medborgarplatsen. Idag blir det Djurgården, Skansen och hemmamys ikväll, en underbar dag!

Pages:

3 kommentarer till “sara-dag i stockholm”

 1. JOHANNA skriver:

  Hoppas att du får en bra dag!

 2. Emilia skriver:

  Låter som en härlig helg vännen!! :)
  Har ni haft sol i Sthlm också? :)
  Kramelikram

 3. Det är samma här, och det känns helt underbart! Ja, precis :) Och bara ett kort tag efter det springer vi med brunbända, bara ben i shorts och njuter av sommaren :D

  Hoppas du har en fin kväll!

Lämna en kommentar