onsdag var det här!

Går lite segt med bloggandet just nu, don’t know why. Har en hel del bilder från helgen hemma att lägga in, men det blir liksom inte av.

I morgon är det två veckor kvar till skärtorsdag. Jippi! Hoppas på att få igenom min önskan om semester den dagen, det vore skönt och det är jag värd ;) I så fall har jag 11 dagar kvar att jobba innan det är påskledigt :D
Idag stänger jag som vanligt på jobbet, sen blir det raka vägen hem! Jag planerar en fotovägg i vardagsrummet, så ikväll ska jag nog bestämma hur jag ska ha det och framkalla en del bilder. Rolig sysselsättning :) I brist på annat just nu så bjuder jag på en bild till från min och Saras tur med Djurgårdsbåten. Den e lite sne´! Tjing tjing!


Blå snö?

Pages:

En kommentar till “onsdag var det här!”

  1. Emilia skriver:

    Tack för dina peppande ord Sara!! Ja det är väl så att man måste släppa en del krav ibland.. Men det är ju så mycket man vill orka hinna med. Men som Maria skrev till mig, jag har ju en sambo som kan ta hand om sånna saker ;) hihi!

    Hur är det med dig?? Förstår att du ser fram emot påskledighet, det gör jag med!! För för en gångs skull kan jag vara heeeelt ledig då, wiiiie!
    Kramkram

Lämna en kommentar