just another manic monday

Jag har en mysig start på veckan, som vanligt kör jag igång med dundergröt och ett par koppar kaffe. Tänk när man kan göra samma sak fast i morgonsolen på balkongen istället.. Har börjar klura på min semester i sommar, så mycket man vill göra! Det lutar åt 4 veckor i alla fall, det kan bli många mornar på balkongen det! Min första betalda semester. Stort!

Idag hoppas jag på värmande vårsol, allt blir så mycket roligare då. Efter jobbet blir det i alla fall roligt, för då ska jag till IKEA med Elan. Tipptopp!

Pages:

4 kommentarer till “just another manic monday”

  1. Tack så hemskt mycket! Ja, bebishänder och bebisfötter är så sött :)

    Hoppas det är fint med dig!

  2. Emilia skriver:

    Hoppas du får en fin vecka vännen!
    Kramar

  3. Får litt postapokalyptisk følelse av dette bildet. Vakkert :)

Lämna en kommentar