big spender

Oho! Idag är det löööööning :) Bästa dagen på hela månaden! Eftersom jag varit sjukt duktig och bra det senaste ska jag få köpa mig nåt fint ;) Ska trängas i Stockholm city med alla andra löneglada tokar. Min klocka håller på att ramla i bitar, så det ska jag få köpa en ny, sen kan det hända att det ramlar ner nåt mer i kundkorgen, så att säga :p

Annars ser det ut att vara riktigt vårväder ute: blask och regn. Noterar här att jag i alla fall hade en bra hårdag innan jag gick utanför dörren. Tjoplong!


Sol på mina tulpaner. Ny bukett i morgon kanske?

Pages:

3 kommentarer till “big spender”

 1. Emilia skriver:

  Åh vad härligt med lite shopping!! Nästa månad får jag lite lön, läääängtar!! :)

  Hur går det med tulpanerna där hemma och med en pollenallergiker??
  Ska nog köpa mig en bukett senare idag :)
  Ha en fin fin helg!!
  Kram vännen!!

 2. Petra ♥ skriver:

  löning är underbart!! :) Dock har jag lovat mig själv att försöka hålla i pengarna lite bättre! Bli en spara istället för en slösa! :P

 3. Madicken skriver:

  Snygg bild :D

Lämna en kommentar