tomorrow

Well, i morgon är jag tydligen frisk. Har åtminstone friskanmält mig och ska till jobbet. Känner mig ju inte helt hundra, men har varken tålamod eller samvete att ligga här längre. Det känns som att den satans hostan är här för att stanna. Har ju gjort allt jag kunnat (typ) för att få den att försvinna, men inget hjälper så jag ger officiellt upp! Är jag på jobbet så har jag mindre tid över till att irritera mig på det jäkla kliandet i halsen, så det kör vi på. Jag ber för att antibiotikan tar resten nu. Oh pretty please…

Annars mår jag himla toppen. Ett par roliga saker händer i veckan, sushi med svärföräldrarna på torsdag bland annat. Nom nom!

Pages:

7 kommentarer till “tomorrow”

 1. Emilia skriver:

  Jag ber med dig vännen!! :)
  Till viss del håller jag absolut med dig om snön o jag förstår dig till fullo när det gäller kidsen!! Men, tyvärr blir det ju inte vår än på ett tag… o då tycker jag det lika gärna kan vara riktig vinter :)
  Det är bra att du gnäller av dig lite, hihi. Det behöver man ibland!! Hoppas hoppas att det går bra att ta dig till jobbet imorgon med kollektivtrafiken, DEN håller jag verkligen med dig om, uselt att det inte funkar!!

  Kramelikram

 2. Sjukt även här idag… (men det är lite bra, för då finns det tid att surfa runt till alla bloggar jag följer *ler*) Krya på dig! :-)

 3. Petra ♥ skriver:

  skönt att du mår bättre i alla fall!! Varför får man alltid dåligt samvete när man stannar hemma? Det borde man inte ha! :P

 4. Svar: Åh tacktacktack:D Ohja, visst är hon söt.

  Åh vilken fin bild:}

 5. juliairene skriver:

  tack!
  vad kul att höra!

  din design och dina bilder är helt underbara!!

 6. E M M A skriver:

  åååh, så fin bild! :)

Lämna en kommentar