istiden

Allvarligt talat, är man uppvuxen på landet har man upplevt mycket under vinterhalvåret. Långa dagar med strömavbrott, igenyrade landsvägar, bussar som far i diket. En gång när jag gick på mellanstadiet blev till och med skolan inställd en dag för att det hade kommit så mycket snö. Trots att det aldrig varit så här mycket snö så här länge är man ganska härdad. Kanske är det därför man blir lite lätt förvånad när hela den svenska huvudstaden brakar ihop efter ett par månaders istid. Människor är galna. Dom springer, knuffas, slåss och skäller på SL. SL är galna. ”Stanna hemma” stod det på löpet igår. Vädret är förresten också galet.

Pages:

5 kommentarer till “istiden”

 1. Kristina skriver:

  Hahah! Klena stockholmare! Tur att du för in lite nytt blod i huvudstaden ;)

 2. Elan skriver:

  Bra skrivet Sara! Tur att det finns några lantisar i stan iaf (du och jag) :)

 3. JENNY VENNBERG skriver:

  Tack ! Riktigt kul att höra :)
  Gillar din blogg, precis min stil :)

 4. Emilia skriver:

  Ja herregud, man förstår inte riktigt hur de tänker… Vart är problemet liksom? Mer snö än vanligt, visst, men kyla har väl sverige varit med om förut?! Ja du.. säger som de andra, tur att det finns några lantisar i storstan :) hihi!

  Hur känns det att vara tillbaka på jobbet då?? Orkar du vännen?
  KRAMAR

Lämna en kommentar