törsdej

Upp with the tupp, precis som vanligt! Laddar för full fart på jobbet, nästan full barngrupp och en personal kort. Det brukar inte vara några större problem, speciellt inte när man är förberedd på det. Vi har haft tre intensiva dagar, och i nästa vecka ska vår lilla grupp utökas med två knoddar till. 10 ska bli 12. Det blir roligt!

Har blivit bättre på att pyssla om mig själv det senaste. Tror att det är viktigt när man har mycket omkring sig på dagarna, är krasslig och har lätt att bli stressad. Spikmattan jag fick av mamsen i julklapp gör underverk för avslappningen på kvällarna. Igår tog jag mig tid för lite hemma-spa mitt i veckan, det var riktigt skönt, så nu är jag nog tillräckligt taggad för att klara dagen. Ska bara dricka upp mitt efter-frukosten-te först ;)

 

Pages:

3 kommentarer till “törsdej”

 1. Linnéa skriver:

  sv: Tack så jättemycket! :D

 2. Kristina skriver:

  Fina bilder Sarirari!
  Hoppas du mår bättre nu :)
  När ni kommer hem till Skövde
  nästa gång, kan du höra av dig
  om du vill träffas en sväng!
  Börjar glömma bort hur du ser ut nu.. =(

 3. Emilia skriver:

  Att pyssla om sig själv är viktigt, så det gör du helt rätt i vännen :)

  Vilka fina muggar du har :)
  Kramkram

Lämna en kommentar