tgif tgif tgif

Kanonavslutning på veckan. Planeringsdag 9-16. Temat är färg, lera och dinosaurier. Vi ska få göra egna dinosaurier i lera tror jag. Hur kul som helst, roligt med en praktisk planeringsdag. Man gör inte så avancerat pyssel med ettåringar precis, och jag älskar ju att pyssla!

Ikväll ska jag på mysdejt med min älskling. Det blir först middag på Vapiano i Gamla stan, och sen Avatar 3D (ÄNTLIGEN!) på Filmstaden Sergel. Det ser jag fram emot. Imorgon kommer min älskade lillebror och hans Matilda hit, för lördagsmys och sleepover. Woooligt! Vi har fixat det så fint här hemma nu. Igår fick jag äntligen kånka ut tvättmaskinen från vårt pyttelilla badrum och ställa in en schnygg hylla istället. Så nöjd! Bilder kommer, det blev stooor skillnad. Nu ska jag fylla på kaffekoppen. Ciao ciao!

Pages:

En kommentar till “tgif tgif tgif”

  1. Emilia skriver:

    Åh vad jag är nyfiken på bilder :)
    Hoppas ni får en urmysig helg nu!!
    Kraamis

Lämna en kommentar