onsdagssöndag

Fina grejer. Har haft en lugn och mysig dag med älsk. Mycket soffa, kramar, te, lite snabbmat, fruktsallad och TV. Vi skulle se en film och senare ha lite Heroes-maraton, men dvd:n har gett upp så vi får väl hitta på något annat. Kanske kolla lite från datorn, men det är inte riktigt samma sak. Inget är det på TV heller. Vilka problem man har! Jag ska strax kleta i färg i håret, sen planera morgondagen lite. Det blir middag på söder efter jobbet i morgon, så någon form av ombyte måste packas. Annars är risken att man kommer till restaurangen med yoghurtfläckar och snor på kläderna. Inte okej. Charmen med att jobba med ettåringar. Nu blir det hårfärgning. Chocolate noir, det ni!

PS: Är det kallt ute eller är det kallt ute? Brrrr…

Pages:

2 kommentarer till “onsdagssöndag”

 1. Rebecka-StudioRk skriver:

  Usch de är för kallt ute nu. Här har vi just över 20 minus och har varit så ett tag nu och de är inte alls kul. usch usch

 2. Emilia skriver:

  Det är kallt ute, satans kallt. Och ännu kallare uppe hos er har jag förstått…

  Åh vad roligt med en crosstrainer :D Avis jag blir!! Tänk vad bra o ha en sån
  hemma!!
  Jag har dock inte använt mina byxor på några veckor, julgodiset har satt sig på låren (som allt annat gör på mig)

  Men äh, spela roll hur man ser ut. Bara man känner sig bekväm!!

  Stor kram vännen

Lämna en kommentar