onsdagskaos

10 minuters välförtjänt paus på jobbet. Full barngrupp, två nya knoddar med tillhörande pappor och snurr snurr. Det känns så himla bra att vi faktiskt reder ut det mesta. Vi har överlevt den knasigaste, trängsta och varmaste vilan hittills bland annat. Jag stänger i kväll, så en lite längre rast hade varit fint, men är glad att jag hinner dricka upp kaffet :)

Ikväll ska jag hem och bygga mera :) Lyckades bygga hela skohyllan utan att gråta efter förstärkning i går, det kändes bra. Skruvade bara fel en gång, och då upptäckte jag det innan det var för besvärligt att åtgärda, hehe. Det kommer bli så himla fint! Får se om jag kommer hem i kväll förresten, snö vräker ner här. Ysch. Nu ska jag duka till mellis. Tjing!

Pages:

En kommentar till “onsdagskaos”

  1. Emilia skriver:

    Tur att det är lite kaos ibland, då uppskattar man lugnet ordentligt sen :)

    Tack söta du för din kommentar om mina funderingar om läraryrket… (och be inte om ursäkt för långa kommentarer, me like!!) Antar att man med tiden växer in i rollen ocg blir säkrare o säkrare ju mer erfarenhet man får :)

    Tänk tänk om vi någongång kunde jobba tillsammans sen när jag är klar, det vore sååå kul!!

    KRAM vännen

Lämna en kommentar