I give you the morning

Det är detta som gör det värt att gå upp en halvtimma tidigare än jag behöver. Stunden efter att man gjort sig i ordning för jobbet, och efter att gröten landat i magen. Jag vinkar av min baby i dörren, återvänder till soffan och har en hel halvtimma kvar att ägna mig åt mina två obligatoriska koppar kaffe och min underbara dator. I’m loving it.

Idag har jag lite tokiga helgkänslor i kroppen. Kanske inte så tokigt eftersom vi är lediga i morgon. Jag och baby ska ha en härlig dag. En dag att bara vara med varandra och göra mysiga saker. Det tackar vi för :)

Pages:

3 kommentarer till “I give you the morning”

 1. Rebecka-StudioRk skriver:

  god morgon vilken härlig bild:) Ha en bra dag:)

 2. Ebba skriver:

  Ha en härlig 13 helg….

 3. Emilia skriver:

  Det gör ni rätt i, njut vännen!
  Kram

Lämna en kommentar