helgen som gick

Dåligt bloggat var det här. Har fokuserat på mys och trevligheter. Varit i Jakobsberg, ätit sushi och fredagsmyst, hostat en massa, städat och fixat, matat änder, räkfrossat, hostat ännu mer, kramats, varit på IKEA och lite sådär. Den senaste timman har jag ägnat åt att pyssla i hop en personlig almanacka på tryckdig.se. Woligt! Nu laddar jag för jobb i morgon, inskolning och sen IKEA (igen) efter det. Nu ska hallen få lite nya möbler, och tvättmaskinen i badrummet ska bytas ut mot en snygg hylla. Bland annat. Fint blir det!

Hej hej.


Are you talking to me?


Kwack kwack!

Pages:

2 kommentarer till “helgen som gick”

 1. Hej Sara
  Här var det härliga bilder och kanonfin header som vanligt :-)
  Verkar som du trivs i storstaden ;-) Kul!
  Eftersom du också är från Klubben med stort K – du känner väl en annan duktig fotograf? Har du läst hennes blogg nyligen…? Antingen går du in där (om du på rak arm kommer på vem jag menar) eller också följer du den här länken först:
  http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=2197

  (om jag minns rätt så fanns ni ibland i samma träningsgäng? Tänkte bara du ville veta…)
  kram Sofia

 2. Emilia skriver:

  Åh vilken fin and :)
  Hur har det gått med inskolningen? o ikea? :) Hitta ni det ni skulle?

  Kramar

Lämna en kommentar