äntligen jobb

Uppe med tuppen idag. Ska äntligen få åka till jobbet, efter en vecka i sjuksoffan. Har fortfarande alldeles för ont i halsen för att det ska kännas smart att jobba, men hoppas att det ger sig under dagen. Blir knäpp av att gå hemma, så det får det vara slut med! Det säger ju ändå bara sviiiisch, sen är det helg igen.

Blivit bortskämd rejält i helgen. Fick ju fin orkidé av älsklingen i veckan, och i lördags kom han hem med en begonia, en fredskalla och en bukett underbara rosor. Fjäsk? Mjaaa… Hur som helst vänjer jag mig gärna vid en massa fina blommor ;) Sötnosen!

Pages:

2 kommentarer till “äntligen jobb”

 1. Emilia skriver:

  Skönt att höra vännen, att du mår bättre!!
  Hoppas det halsonda försvinner nu också :)
  Kramkram

 2. Elan skriver:

  Hej vännen! Hur har det gått på jobbet idag? Överlever du?
  Jag är som du vet hemma idag, även så imorgon.. Vill bli frisk
  och inte smitta någon annan. Men vad ska jag hitta på här hemma –
  tips? Kram kram

Lämna en kommentar