the weekend

Såhär. Långa promenader, mycket foto, kramar, tända ljus, lite tvätt, god mat, kyla, kuddkrig i sovrummet, veckoplanering, lussebullar, julmust, pyssel och julig musik. Det har inte varit dumt. Nu ser jag framåt, 7 arbetsdagar och 2 härliga helgdagar innan vi tufftuffar med tåget ner till Skövdeland för julfirande och underbarheter. Behöver jag säga att jag längtar? Nu ska jag ta en lång härlig dusch, kleta in mig med bodybutter som luktar hallon, hoppa i mina gosiga pyjamasbrallor och mysa ner mig i soffan. Tända det tredje ljuset och snaska lite glass kanske?

rose

rooos

Pages:

4 kommentarer till “the weekend”

 1. Nilla skriver:

  Vilka vacker bild! Den översta på rosen var helt underbar!

 2. Emilia skriver:

  Låter som en underbar helg vännen! Vi har också bara tagit det lugnt och myst, tagit fram
  granen o handlat julklappar :)

  Det är bra med mig :) har lite o stå i i veckan om jag ska hinna klart med de uppgifter
  jag vill innan jul! Men det ska nog gå… Min motivation i höst har inte varit den bästa,
  men så länge jag fixar det så är jag nöjd!! Det är två år kvar tills jag får ta emot
  äpplet… halvtid i april ;) men men, det har gått fort hittills så det lär väl fortsätta
  göra det! Men oj vad jag längtar tills jag är klar :)

  Hur länge blir du hemma i jul? Vore superkul om vi hann ses o ta en fika eller kanske
  lite jul-sushi på voda?! :)

  Kramisar!!

 3. Emilia skriver:

  Jag gillar också nötter, men inte jordnötter som det stod att det skulle vara i…
  Men Rikard ville inte ha nått så då blev det inget :)

  Helgen har varit jättemysigt! Lugn o skön! Fick dock tråkig besked om att min klasskompis
  ligger på kss med sprängade huvudvärk som inte ger sig… usch o fy!!

  Har din helg varit bra också? :)
  Kramkram

 4. Ida skriver:

  gillar första bilden jättemycket!

Lämna en kommentar