stars

Jobb och personalmöte idag. Trött kväll alltså, skönt med fredag i morrn =) Har bakat peppisar med 5 ettåringar idag, mysigt värre, men det hade varit ännu bättre med julmusik! Det blir en ny vända i morrn! Har börjat promenera på min rast, för att få njuta av ljuset lite mer på dagarna. Det är riktigt skönt, speciellt när det som de senaste dagarna har varit underbar frost och sol. Hoppas på det i morgon också, då ska jag ta med kameran!

I morgon eftermiddag ska vi och fixa nytt id-kort till mig. Sen ska jag till Bromma och dricka te hos Elan, ska bli himla mysigt! Nu blir det några omgångar Bubble Breaker (gaaaah, beroende!) och sen sängen. Natti!

stars

Pages:

3 kommentarer till “stars”

  1. Michael S skriver:

    ett tips är att slå på Vinyl 107 som spelar julmusik hela dagen så får du stämning när du bakar peppisar

  2. Åh, tack så hemskt mycket! Det där värmer verkligen :) Tack, tack, tack! Vantarna är dessutom perfekta. Så oerhört sköna och fina :D

  3. Almira skriver:

    Helloj!

    Skall bli kul att ses på Söndag. Du får dela med dig av kamerateknik. Fick en Pentax k-x i present (födelsedag). Nyaste modellen från pentax, men jag har bara haft vanlig (superefterbliven) kamera förut. Så nu skall jag lära mig så jag kan fota skiten ur dubai! Men jag kommer nog inte ha en fotoblogg, så sällan som jag uppdaterar min vanliga så kommer det komma upp et post om året.

Lämna en kommentar