livet på en pinne

Gråväder. Hoppas på minusgrader igen snart så att man kan få lite julstämning! Det skulle passa bra ihop med alla mina tända ljus och mitt julte. Har pratat med mamma och pappa i telefon och längtar nu hem ännu mer. På ett bra sätt. Om två veckor är vi där! Och en del kul händer innan dess. Trerätters och show med jobbet på Wallmans på fredag till exempel. Sjukt kul.

Ni skulle sett mig i morse. Pendeln var sen, så inne på centralen sprang jag som en idiot. En löptur som avslutades med ett graciöst hopp in på Skarpnäck-tåget precis innan dörrarna stängdes. Jag hann i alla fall. Nighty night!

weather

pinne

Pages:

2 kommentarer till “livet på en pinne”

  1. Elan skriver:

    Skönt att du hann med tåget vännen! Jobbigt att missa, man planerar ju sina
    resor precis så man ska hinna! :) Kram

Lämna en kommentar