kontraster

I helgen såg det typ ut så där som på bilderna som dyker upp här nedanför texten. Nu är det snart 10 cm snö på backen, 2 dagar senare liksom. Roooligt :) Man får bra mycket mer julstämning, och det behöver jag nu. En vecka tills vi tuffar ner till Skövde. I love.

Idag kanske vi kan pyssla klart lite tomtar på jobbet, och själv behöver jag få klart mina julkort ikväll om det ska bli nåt. Sen måste jag julbaka något till Elans glöggmys på torsdag. Hade ingen inspiration först, men nu tror jag att jag har koll. Man får inte göra det så svårt för sig! Dags för kaffekopp nr 2 nu, sen premiärtesta Stockholms kollektivtrafik i snökaos. Heja !

view

grass

Pages:

2 kommentarer till “kontraster”

 1. Emilia skriver:

  Heej!
  Vi har också fått snö, jippii! :)

  Låter som en härlig helg :) Hur var utelivet i storstan?

  Ja det känns bättre, nu vet jag i alla fall hur det blir och kan ställa mig in på det.
  Åker till pappa den 21 o kommer hem på juldagen… så vi firar jul den 23 allihopa!
  Men dagen spelar ju ingen större roll så det blir nog bra :)

  När kommer du neråt?
  Kramkramkram

 2. Ida skriver:

  vilka fina bilder, men gud vad härligt med snö!
  antar att ni är ute mycket på jobbet då?
  och åker pulka med barnen och så, eller? eller är det bara julpyssel som gäller?

  kram

Lämna en kommentar