dan efter dopparedan

Underbara jul. Så skönt att vara ledig och härligt med snön! Har varit ute och pulsat i snön 2 h idag, skönt att göra av med lite av allt julgott man stoppar i sig :p Tomten kom med fina paket igår, bland annat en spikmatta, Body butter och en Volumaster från Björn Axén. Lövli!

Nu ska jag hoppa ur understället och ta en dusch, lägga mig en stund på spikmattan och sen gegga in mig med Body butter som luktar papaya, sen blir det glögg och mys i soffan resten av kvällen. I morgon ska vi göra stan i Skövde, kika lite på rean kanske och ha det trevligt. Good to be home :)

dill2

kyla

Pages:

En kommentar till “dan efter dopparedan”

  1. Emilia skriver:

    God fortsättning vännen!

    Har julen varit mysig? Det ser så ut :)

    Jag har också varit på stan idag men såg inte dig :( Hur länge blir du kanr i Skövdeland??

    Kramisar

Lämna en kommentar