back to sthlm

6 dagar går fort. Om 2 timmar är det dags att tufftuffa tillbaka till storstan. Känns lite konstigt, det har varit så skönt att vara hemma med familjen. Men, vi kommer tillbaka snart! Nu ska jag ha två lugna dagar hemma medan älsklingen jobbar, och på onsdag kväll brummar vi ner till Småland för nyårfirande i skogen med svärföräldrarna. Bara mys under den här ledigheten alltså, extremt välbehövligt.

Har ägnat eftermiddagen åt lek i Photoshop, har tröttnat på snön och allt det mörka i denna designen, dessutom är den (fortfarande) inte klar, trots att jag haft den hur länge som helst. Så nu längtar jag efter en ny, vårig design! Får se hur länge jag kan hålla mig, men ska försöka vänta till efter nyår i alla fall :p I morgon blir det i alla fall lite fler snöbilder här på bloggen. Tills dess, en osnöig bild på en anka:

Pages:

En kommentar till “back to sthlm”

  1. Kristina skriver:

    Hej! Trevlig fortsättning. Hoppas ni hade det bra i Berg :) Ville blev jätteglad förstår jag ;)
    Vad händer på nyår tro?
    Gott nytt år 2010
    Kram kram!

Lämna en kommentar