årskrönika 2009

Firade in 2009 med svärföräldrarna i Stockholm. Hade fått systemkameran några dagar innan och fotade som en galning. Jag och Heléné skrev klart c-uppsatsen och tog examen från lärarprogrammet. Jag började mitt första ”riktiga” jobb, 6 mån vik på Påfågelns förskola. Helt klart en grym start på arbetslivet!

Klippte av mig håret och letade efter ny lägenhet i Skövde.  Fick ihop ganska många klockrena barncitat på jobbet.  Var på kalkonmiddag i Stockholm. Älsklingen fyllde 33 år. Blev sminkad av Agneta för första gången.

 Fotade Kristina på Billingen. Min älskade farmor somnade in och vi var på en ljus och befriande begravning. Led av gräslig migrän och fotade mycket vårblommor. Var i Smögen med Emma och Kristina. Var på Nordens Ark, njöt av västkusten och spenderade en halv förmögenhet på färska skaldjur och vitt vin.

Firade påsk både hemma och på jobbet och var på picknick med älsklingen vid Karstorp. Fick en turkos sminkning av Agneta och gick på damsittningen 2009. Var i Göteborg på äventyr, och lunchade med bästa Eva. Började söka jobb och bokade in mina första arbetsintervjuer i Stockholm. 

Besökte Stockholm och var på 4 arbetsintervjuer på en och samma dag. Var på avslutningstjosan med jobbet, spelade äventyrsgolf och blev avtackad med fint tal av chefen. Skaffade ett close up-filter och fotade mycket. Fick reda på att jag fick drömjobbet i Stockholm och började leta lägenhet och förbereda för stora förändringar i livet.

Blev rödhårig och började läsa på om bolån och bokade möte på bank. Firade midsommar med familjen i Berg.  Fyllde 24 år och firade med cupcakeskalas på gården med fina vänner. Jobbade sista dagen på Påfågeln.

Hade ”semester” (eg var arbetslös) i väntan på flytt och nya jobbet. Var i Stockholm för att leta lägenhet och när vi åkte hem hade vi skrivit avtal på en kanonlägenhet. Packade ner de flesta av våra ägodelar i kartonger. Promenerade mycket och var på utflykt i Skaraborg med Agneta. Umgicks mycket med vänner.

Packade det sista och flyttade till Stockholm. Bodde tre veckor hos svärföräldrarna i väntan på lägenheten. Började nya jobbet på Ekbackens förskola. Skolade tillsammans med kollegan in sju små goa ettåringar. Fotade Patrik och Almiras bröllop i Mariestad, en fantastisk dag! Var runt en del i Stockholm och försökte lära känna min nya stad.

Fick lägenheten på Kopparvägen. Firade 3 år med ring på fingret. Besökte IKEA ett flertal gånger och fick det fint med nya möbler. Var på sambons brorsons dopÄlskade att bo vid vattnet, det blev många promenader med kameran där. Avnjöt mina första kaffekoppar på balkongen i höstsolen.

Månaden då mycket föll på plats. Älsklingen började nytt jobb. Jag blev stammis på Friskis och Svettis i Kallhäll och insåg hur mycket jag hade saknat den typen av träning. Började känna mig lite varmare i kläderna på jobbet. Var hemma hos familjen över en helg.

Påbörjade min första egna inskolning av tre små godingar. Led ganska hårt av solens frånvaro och började längta till december. Jag fotade en katt på promenad. Var på nattbio i Uppsala med Heléné och Cardelli.  Avslutade november med julshopping på IKEA och en dag på stan med gos. 

Var på Golden hits med jobbet, sjukt kul kväll. Vi fick massa snö. Julpysslade och bakade pepparkakor på jobbet.  Jag var på mysig glöggknytis hos Elan och Jesper – jag hade med mig ischoklad med mintsmak. Firade 4 år med älsklingen. Firade jul hos älskade familjenFirar in 2010 i Smålands mörka skogar tillsammans med älsklingen och svärföräldrarna. Jag brukar ha höga förväntningar på det kommande året varje nyår, men det känns som att 2010 kan bli riktigt bra :)

Pages:

En kommentar till “årskrönika 2009”

  1. malin skriver:

    älskar dina bilder!

Lämna en kommentar