a cup of tea

Mycket te har det blivit idag! Efter jobbet svängde jag in på Bönor och blad vid Ringen för att köpa te. Köpte Rött Julte, Saffran & chili och Goji & Havtorn. Mumma! Har testat julteet, och det var underbart gott. Efter Ringen åkte jag hem till Elan i Bromma för att dricka te och prata strunt. Riktigt trevligt var det!

I morgon ska mitt lilla arbetslag ha gruppdialog med chefen. Analyser analyser. Hur som helst börjar jag halv åtta i stället för åtta. Roligare kan man ju ha! Men i morrn ska jag baka peppisar med några av godingarna igen, och den här gången ska jag göra det på rätt sätt (med julmusik alltså)! Natti!

orange1
Det var julpyntat och fint hos Elan!

orange2

Pages:

2 kommentarer till “a cup of tea”

  1. Ida skriver:

    Härliga bilder! julte lär gott, ska nog gå till teboden någon dag och se
    vad de har för julsmaker! :)

  2. Elan skriver:

    Å vilka fina bilder! Vad roligt att du fotade lite här hemma! :-) Mmm vad gott med te… sugen på en till kopp nu, men det är nog dags att sova istället! God natt, kram!

Lämna en kommentar