4th of adwent

Fjärde ljuset är tänt. Jag har två små arbetsdagar kvar, sen får jag äntligen åka hem och fira jul. Igår var vi hos älsklingens mamma och åt julbord, trevligt och mysigt. Julstämning på hög nivå! Utanför fönstret vräker snön ner. Det känns som att det var längesen jag upplevde snö på det här sättet. Myyycket och länge liksom. Det brukar väl försvinna efter en dag eller två? Det har ju snöat hela veckan. Trodde inte det kom så här mycket snö i Stockholm, men å andra sidan så ligger det ju praktiskt taget i Norrland också. :p

snow

visset2

Pages:

2 kommentarer till “4th of adwent”

  1. Vad mysigt det lät; att sitta och äta julbord samtidigt som snön faller
    utanför fönstret :D Hoppas att det blir så på julafton också!
    Jättefina bilder förresten!

  2. Första bilden är väldigt tjusig!

Lämna en kommentar