old town

Just nu är mitt liv väldigt mycket samma sak. Jag jobbar, promenerar, tränar, käkar kvällsmat, ser på TV, snackar med folk, sover, vaknar, jobbar osv. Denna veckan startar jag inskolning av tre nya knoddar, det är hembesök som gäller denna veckan, sen börjar de på avdelningen nästa vecka. Det är mycket förberedelser och dessutom har jag haft ett par uppföljningssamtal att ladda för. Novembermörkret gör mig trött, men jag är glad och mår bra och längtar efter december och adventsmys, jul och nyår. Myyysigt :)

Stockholm är en vacker stad. Jag tycker det är svårt att fånga sådant på bild. På tal om bilder är jag sjuuuukt sugen på Fotomässan till helgen, nu när jag äntligen bor i närheten, men jag är för pank. Hur kan man ta 150 kr i inträde undrar jag? Onda människor!

oldtown1

oldtown2

Pages:

3 kommentarer till “old town”

  1. J U L I A skriver:

    DU HAR BLIVIT EN AV MINA 6 FINALISTER I TÄVLINGEN! :D SE TILL ATT FÅ RIKTIGT MÅNGA RÖSTER PÅ DIN BILD! :)

  2. Bilderna är otroligt vackra!

  3. Svar: Åh tackar!
    Vilka härliga stadsbilder:)

Lämna en kommentar