mitt i veckan

Gah, trodde att det var tisdag när jag vaknade i morse. Men det är ju redan onsdag! Vad hände där? Det är ju snart helg igen. Vilket tempo. Hur som helst, idag ska jag på hembesök hos en liten ettåring, sen ska jag ha inskolningssamtal med en annan liten ettåring och sen blir det personalmöte. Tjosan, en lång dag blir det! Men det var gött att få lite extratid nu på morgonen, hundarna har fått sig en ordentlig promenad och jag har massa tid över till min tekopp. Skööönt :)

Tusen tack till er som röstat på mig här! Ni är så fina! Tyvärr handlar ju såna där tävlingar om vem som har flest kompisar som läser, men jag är så galet glad och tacksam för de röster jag får, dom är lika bra som vilket pris som helst! :D Har ni missat att rösta så gör gärna det :) Bara att skriva ”nr 2” i en kommentar. Puss!

droppigt2

Pages:

Lämna en kommentar