peppelipepp

Hoppig, studsig och gladig Sara här. Sån blir man efter en bra dag på jobbet, pendling med älsklingen hem och sen ett gött (och svettigt) pass på Friskis. Nu hänger vi mest i soffan, dricker grönt te med ananassmak och slänger ett öga på TV:n då och då. Sängen får nog besök ganska tidigt ikväll. I morgon är första morgonen som D ska upp f ö r e mig. Runt 5-ish ringer klockan. Unbelievable.

Något som också är unbelievable är att det bara är tre dagar kvar till helg. Vad hände där liksom? Sssviiiiiissssch…

inthecold

Pages:

7 kommentarer till “peppelipepp”

 1. Svar: Tack så jätte mycket! Glad jag blir :)

  Kram

 2. Kristina skriver:

  Flow! Tack för den snälla kommentaren, jag blev riktigt nöjd själv faktiskt. I vanliga fall måste jag ta 20 bilder, idag behövde jag bara ta 2! Silver är en riktig liten fotomodell! Han älskar ju bullar också

  Vilken fin bild du tagit, som vanligt. Jag finner inga ord för dina bilder, jag bara tittar och njuter. Du är otrolig =)

  Hör av dig när du kommer till Berg nästa gång, då kan vi väl träffas o ta en promenix, annars får vi snart börja planera STOCH 2009.

  Kramar!

 3. Emilia skriver:

  Vilken fin bild :) ser ut som om blomman är gjord av guld…

  Låter som du har en härlig veckan! Jag har börjat skolan igen o känner mig heelt
  slut efter första dagen… men antar att det är så det ska vara ;)

  Kraam vännen

 4. Carolina skriver:

  Åh så fin bild.
  Fin vinkel:)

 5. Ida skriver:

  vackert!
  ha en mysig helg!

Lämna en kommentar