Nu ni!

Livet är verkligen underbart! Det är skönt att må bra. Vi har två små goshundar här nu, deras husse och matte är i Thailand. Ja’ är int’ bitter! :p Jag är mest lycklig. För min duktiga sambo har fått ett jobb. Ett kanonjobb till och med. 6 månaders provanställning till att börja med, sen sker det som sker. Man lär sig att tänka så. Men jag är lycklig, och min vackra sambo, som alltid är glad, är nu ännu gladare :) Så himla fantastiskt!

Annars rullar det på. Jobba, träna, sova. I helgen hoppas jag att jag ska få leka porträttfotograf och fota en av de snyggaste människor jag känner. Det vore grymt. Nu ska jag knata till pendeln. Det är en av mina favoritstunder på dagen: läsa Metro på pendeln. Mys!

green

green2

Pages:

3 kommentarer till “Nu ni!”

 1. Emilia skriver:

  Hej vännen!!
  Vad härligt att det går så bra för er :) Det förtjänar ni verkligen!!

  Det ska bli uuunderbart med Thailand… hoppas det funkar någorlunda med skolan bra :) men det
  måste det göra!! Tycker verkligen ni ska unna er en resa sen i vår, det är ni värda!!

  Visst är det svårt det där med vaccinet?! Antar att Daniel vaccinerar sig i alla fall
  om han ligger i riskgruppen??

  Kraaamis

 2. Ida skriver:

  vad glad jag blev av att läsa det där, skönt att du mår bra och att ni har det bra tillsammans och att båda har jobb! det är verkligen mysigt att läsa metro i mitt fall på tåget :)
  kram

 3. JUNITJEJ skriver:

  Så roligt att din sambo har fått ett jobb! Ett grattis till honom!

Lämna en kommentar