Jag gick till final

Godmorgon sötisar! Nu har jag ett fint uppdrag åt er :) Jag gick nämligen till final i StinaAmandas fototävling, och nu vore det roligt med några röster ;) För att hjälpa mig klickar ni här och skriver ”nr 7” i en kommentar. Tack tack tack =)

Här laddar vi för att ge oss ut på cyklarna i regnet. Hemköp i Stäket är målet. Såna här dagar man önskar att man hade varit lite klokare när man var 18, och faktiskt försökt ta det där körkortet… Inte för att jag hade haft råd med en bil, men ändå. Det är lätt att vara efterklok! Det är jag ofta. Efterklok alltså. Till exempel igår, när jag ville hinna med ett tidigare tåg från jobbet och sprang nerför en backe full med tallrötter och lera, och såklart trampade snett. Nu gör min fot ont och jag sitter här och är efterklok. Det hade ju inte varit så farligt att missa det där tåget, om man jämför. 

ronnberries
Mitt tävlingsbidrag, dårå. 

Pages:

7 kommentarer till “Jag gick till final”

 1. Stina skriver:

  Nä jag gjorde det så för att då kan man ju som rösta på sig själv flera ggr och skrivva olika namn..

 2. Stina skriver:

  Ja, men med tanke på hur många röster jag får in så kan det va lite svårt att sitta och kolla ip-adress på alla, men mailadress va ju smart :)

 3. Ida skriver:

  tack för gratulationen :)
  jag slängde in en röst också!
  kram

 4. LINA PALM | Fotograf skriver:

  SVAR: Åh, tack så hemskt mycket, vad glad jag blir! :D

  Ha en fin lördagskväll!

 5. JUNITJEJ skriver:

  Så roligt att du kom till final!!

 6. Jättefin bild! Lycka till i tävlingen :D

 7. Emilia skriver:

  Åh GRATTIS :)

  Jag ska såklart rösta på dig!!
  Hur är det annars??

  Kraaam

Lämna en kommentar