det haglar vuxenpoäng

Ooooh yes! I förmiddags tog vi bussen till Coop Forum och storhandlade. Massa mat, storpack, extraerbjudanden och kuponger, sen kom älsklings pappa och hämtade oss med bilen. Snällt som sjutton! Vi åkte hem och mumsade nyttig lunch, världens godaste grillade kyckling och massa grönsaker. Efter lite slapp i soffan tog vi en lååång powerwalk och jag njöt av varje steg. Mådde så bra av den klara härliga höstluften, träden som är så gula att det ser ut som de brinner och synen av Mälarens stilla vatten. Så jävla fantastiskt. Nu har vi surplat smoothie och chailatte och i kväll ska vi mysa med grönsaksstavar och mörk choklad i soffan.

Hur många vuxenpoäng kan ni räkna till? ;)

fire

stilla

Pages:

En kommentar till “det haglar vuxenpoäng”

  1. Kristina skriver:

    9 vuxenpoäng räknade jag till..

Lämna en kommentar