tisdagspepp

Igår somnade jag tydligen en minut efter att jag släckte lampan 21:43. Jag minns att jag släckte lampan, sen är det svart :P Har dessutom sovit hela natten utan att vakna, vilket inte hör till vanligheterna. Hur skönt som helst! Nu sitter jag och spanar på soluppgången och surplar i mig det sista i kaffekoppen. Strax dags att ge sig av till jobbet, känner på mig att det blir en kanondag idag!

taggigt

Pages:

4 kommentarer till “tisdagspepp”

 1. Emilia skriver:

  Nej bara en vecka kvar… inte ens det till o med.. wiie :)

  Ja skolan är igång igen… puuh. Har lite svårt att hitta motivationen, men den kommer nog :)

  Ska hälsa på min VFU-plats idag tänkte jag, spännande!!

  Hur har du det vännen? Börjar du vänja dig vid storstadslivet??
  KRAAAM

 2. Vad härligt med en sådan natts sömn :) Jag är ungefär likadan…
  jag sover som en stock hela nätterna!
  Och vad härligt att känna så på morgonen; att det kommer att bli
  en riktigt bra dag. Bara den känslan kan göra att man känner sig
  extra glad :D

  Fin bild förresten!

 3. Anna skriver:

  Tack så jättemycket, din bild var med jättefin x)

Lämna en kommentar